☎ 075-6353485
Gespecialiseerd in hygiƫnisch schoonmaakwerk
Home » Ons Team

Ons Team

Het team van ons schoonmaakbedrijf Zaandam

De kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf uit Zaandam valt en staat bij de kwaliteit van het team. Wij hanteren dan ook strenge selectie-eisen bij het aannemen van ons personeel. En Duys Schoonmaakbedrijf & Dienstverlening zorgt ervoor dat onze mensen op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen op het gebied van reiniging door hen te voorzien van na- en bijscholingstrajecten.

Schoonmaken van vloer

Schoonmaakmiddelen

Professioneel

Ons team is professioneel in alle aspecten van onze schoonmaakwerkzaamheden. En daar stopt de professionaliteit niet. Ook in de omgang hebt u te maken met gedegen vakmensen die u en uw werkruimte met gepast respect behandelen. Snel, efficiƫnt en professioneel, dat is waar het team van Duys Schoonmaakbedrijf & Dienstverlening voor staat.

Bedrijfsbusje van ons schoonmaakbedrijf

Ervaren

Ervaring is kennis. De ervaring van de medewerkers van Duys Schoonmaakbedrijf & Dienstverlening is dermate divers dat zij voor alle situaties de oplossing hebben. Gun uzelf deze ervaring en neem vandaag nog contact op met een van onze professionele teamleden.

Schoonmaken van vloer

Na- en bijscholing

Zoals wij al aangaven investeren wij uitgebreid in de na- en bijscholing van ons team. Zodoende zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en de laatste technieken met betrekking tot alle schoonmaakwerkzaamheden die Duys Schoonmaakbedrijf & Dienstverlening verzorgt. En het verzekert u van het beste resultaat.